Volkswagen Lupo

Volkswagen Lupo

Dísztárcsa tisztítása hideg zsíroldóval

2016. október 15. - VWGY

Elhanyagolt dísztárcsákra könnyedén ráég a fékpor, ezen kívül be is sárgulnak. Itt már a magasnyomású mosó és hagyományos autó samponok nem segítenek. 

vw_lupo_disztarcsa.jpg

Be kell vetni a konyhai hideg zsíroldót. Mielőtt neki fognánk komolyan dolgozni, csináljunk egy próba tisztítást egy kis ponton. Nagyon fontos, ellenőrizzük fel marja e a szer a festéket. Ha minden rendben van, akkor a tisztítandó területre fújunk belőle egy keveset és mosogató szivacs dörzsi részével kezdjük el suvickolni. 

Elősször egy gagyi zsíroldóval próbálkoztam, ami egész jól oldotta a sárgaságot és a fekete fékport. De, nem volt teljesen 100%-os. Így előtúrtam egy üzemi zsíroldó koncentrátumot. Ezzel már sikerült a maradék szennyet is leszedni.

A végeredmény:

lupo_disztarcsa_tisztitas.jpg

Tudom, tudom... Le van padkázva mindenhol a tárcsa.Tavasszal majd ezt is felújítom, addig hagy gyakoroljon vele a barátnőm :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://volkswagen-lupo.blog.hu/api/trackback/id/tr7611799751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása